Bestuurswisseling nieuwe seizoen Bridgeclub Geesteren

Afscheid voorzitter

Na een periode van 6 jaar voorzitter te zijn geweest, heeft Netty Fontein afscheid genomen als  voorzitter van de Bridgeclub Geesteren.

In die 6 jaar heeft Netty zich dan ook op haar eigen manier,  zeer verdienstelijke ingezet voor de vereniging.

Netty, werd namens het bestuur en alle leden hartelijk  bedankt voor haar werkzaamheden als voorzitter van de Bridgeclub.

Netty ontving als dank een mooi boeket bloemen en kreeg een etentje aangeboden namens de Bridgeclub

Nieuwe voorzitter

Als nieuwe voorzitter werd Gerard Wiegerink voorgesteld en unaniem aangenomen. Gerard neemt in september, als het nieuwe bridgeseizoen weer begint, de taken van Netty over.

Gerard werd veel succes gewenst als voorzitter.

Harrie Mensen nam afscheid als een van de leden van de bridgeleiding.

Ook hij werd van harte bedankt voor de jarenlange inzet en kreeg een fles wijn aangeboden en een etentje.

Monique Nollet neemt zijn taken in het nieuwe bridgeseizoen over en werd succes gewenst.