Bridgeclub Geesteren wint de “Noaberdrive 2018”

De Bridgeclub Weerselo heeft dit jaar het Noaber Bridge Kampioenschap georganiseerd.

De bridgeclubs uit Geesteren, Tubbergen, Albergen, Weerselo, Denekamp en Ootmarsum speelden afgelopen zaterdag met hun teams  in Het Trefpunt te Weerselo (Clubhuis van BC Weerselo) om het jaarlijkse "Noaberkampioenschap".

Wedstrijdleider Evert ten Napel had de wedstrijdleiding  (wederom) in handen en e.e.a. tot in de puntjes voorbereid, zodat de bridgers zich konden concentreren op daar waar ze voor kwamen, namelijk bridgen in een gemoedelijke sfeer.

De teams waren uitermate aan elkaar gewaagd en het was tot het laatst super spannend.

Het verschil tussen de 1e en de 5e plek was uiteindelijk maar 3,8%.

Uiteindelijk ging de formatie uit Geesteren met de zege aan de haal: met 52,95% bleven ze Albergen (52,26%) nipt voor. Tubbergen en Weerselo volgden met respectievelijk 51.37% en 51,22% op de voet!  Denekamp en Ootmarsum eindigden op plek 5 en 6.

De paren Irene Stuyver en Ria Verschuijten uit Tubbergen en Josefien van de Vegte en Lies Geerink uit Geesteren eindigden in het individuele klassementgezamenlijk gezamenlijk als winnaar met 58.33%.

Op de foto het winnende team uit Geesteren. Zij  zullen volgend jaar het Noaberkampioenschap organiseren.