Eerste competitieronde BC Geesteren een feit.

De eerste competitieronde van “BC Geesteren” zit er sinds donderdag 9 oktober weer op.
Op de eerste speelavond werd onmiddellijk duidelijk wie zich de hele zomer bezig had gehouden met deze edele sport en regelmatig met zijn neus in de boeken zat of van tijd tot tijd de voorbeeld spellen uit de krant onder de loep nam.
Ook waren er bridgeparen die lekker vakantie hebben gevierd  en er duidelijk nog even “in” moesten komen want zowel in de A als in de B lijn werden er verschillende scores gesignaleerd van minder dan 40%.
Het geen natuurlijk betekent dat er ook extra hoge scores waren.
In de A-lijn startten Toni & Gerrit  Maathuis als eerste met een score van maar liefst 67% op de voet gevolgd door Jeannette & Harri Kleizen met 63%.
Na vijf avonden competitie bleken de Kleizens toch de sterksten want met een gemiddelde score van ruim 57% kwamen zij als eersten uit de bus op de voet gevolgd door Josefien v/d Vegte & Monique Nollet met 56%.
De Maathuisjes waren iets teruggezakt naar een eervolle derde plaats met een gemiddelde score van 53%.
Helaas zijn er ook twee degradatie paren, waarvan we de gemiddelde score maar niet bekend zullen maken, maar deze plaatsen zijn voor Anniek Peddemors & Wim Rijsman en Ans Lohuis & Riet van Laarhoven.
Voor beiden geldt: Veel succes en plezier in de B-lijn.

In de B-lijn bleken Marietje & Hein Rikhof de langste adem te hebben.
Zij startten de eerste speelavond met verrassende score van  61% en de tweede avond ruim 59%. 
Dat was een prachtige voorsprong en  ze wisten dat vast te houden waardoor ze deze competitie als eerste eindigden met een gemiddelde van 54%.
Zij gaan de volgende competitieronde dan ook terecht in de A-lijn spelen samen met Lies & Gerard Holsink en Willemien & Gerrit Hütte . Gefeliciteerd en heel veel succes!

Uitslagen eerste vijf paren:
A- lijn: 1. Jeannette & Harri Kleizen 57.70%. 2. Josefien v/d Vegte & Monique Nollet 55.59%. 3. Toni & Gerrit Maathuis 53.37%. 4. Lenie & Albert Lowik 52.71%. 5. Ans Ossevoort & Lies Tennekes 51.88%.

B- lijn: 1. Marietje & Hein Rikhof 54.12%. 2. Lies & Gerard Holsink 53.11%. 3. Willemien & Gerrit Hütte 53.10%. 4. Paulien & Gerrit Olimulder 52.27%. 5. Rita van Leeuwen & Ans Hemmer 52.24%