Einde 4e competitieronde Bridgeclub Geesteren

In deze competitieronde waren er enkele paren met vakantie en waren er in beide lijnen minder spelers en soms leek het wel of er met voorgestoken kaarten gespeeld werd, zodat er zeer wisselende uitslagen waren.

Onderaan in de lijn A werd hard gestreden voor een goede plaats om nog in deze lijn te kunnen blijven uitkomen.

Helaas ging volgens het spelreglement, 1 paar degraderen naar lijn B, omdat een van hen ziek was en zij meer dan 3 keer niet samen konden spelen in lijn A.

Dit was weer een geluk voor een ander paar, die daardoor in Lijn A kon blijven.

Wij wensen Ans heel veel beterschap en gezien haar spel samen met haar partner, zullen wij hen snel weer in Lijn A terug zien.

Uitslag Lijn A:

1.  Ineke en Wout Borger

2.  Josefien v.d. Vegete en Monique Nollet

3.  Ineke en Hans Bruggink

Uitslag Lijn B:

1.  Ria Nijhuis en Piki te Lintelo

2.  Grietje van Benthem en Annie Kreuwel

3.  Willemien en Gerrit Hutte

De eerste 2 paren uit lijn B gaan promoveren naar Lijn A en de onderste 2 paren uit Lijn A degraderen.

Ria en Piki, Grietje en Annie hartelijk gefeliciteerd met deze promotie.

Iedereen heel veel succes gewenst voor de volgende en laatste competitieronde!

Aanmelden nieuwe leden:

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij deze gezellige Bridgeclub in Geesteren.

Heeft u belangstelling voor bridgen, maar kunt u nog niet bridgen en wilt u dit leren, kunnen wij een bridgecursus voor beginners aanbieden.

Aanmelden bij Gerrit Maathuis: 06 12 76 29 46

www.bridgeclubgeesteren.nl