Speklappen Drive 2023

Wat een plezier en wat een succes!!!  Op donderdagmiddag 28 december 2023  vond de eerste en zeker niet de laatste Speklappen Drive plaats in Erve Kampboer. In deze sfeervolle locatie troffen zich 30 bridgeparen van verenigingen uit Twente maar ook van daarbuiten, om uit te maken wie de beste zouden zijn. Het aantal aanmeldingen was dermate hoog , dat er een wachtlijst moest worden ingesteld.

Na het welkomstwoord van de voorzitter werd het startsein gegeven voor een zeer gezellige kaartmiddag. Gedurende 6 ronden met elk 4 spellen werd er flink strijd geleverd in beide lijnen. Om 17.00 uur was het mogelijk de eindstand te bepalen en de uitslag bekend te maken.  
 
Uitslag Speklappen Drive 2023.
A-lijn :
Klaas Brinkman & Ferdi Mik 64,40% , Frans Brinkman & Gerard Mulder 59,20%, Gerard Scholten & Hennie Oude Nijhuis 58,81%
 
B-Lijn : Grietje Benthem & Annie Kreuwel 58,33%, Lidy Tijink & Linette EIdhof 58,23%, Nel Cirkel & Joop van de Berg 56,63%.
 
Nadat de winnaars hun prijs, ambachtelijk bereide speklappen en rookworst met een pak zuurkool, in ontvangst hadden genomen, werd een ieder uitgenodigd om aan te sluiten bij het uitstekend verzorgde stamppotbuffet. Natuurlijk ontbraken ook hierbij de speklappen niet.
Rond 19.00 uur kwam er een einde aan deze eerste zeer succesvolle Speklappen Drive . Een groot compliment gaat uit naar de organisatie van dit “spek”takel en naar de dames van Erve Kampboer voor hun inspanningen in bediening en organisatie.
 
(ZIE OOK FOTO'S IN HET ALBUM)