UITSLAG EERSTE COMPETITIERONDE BRIDGECLUB GEESTEREN

Precies op 1 september, toen de mussen nog dood van het dak vielen, startte Bridgeclub Geesteren met het nieuwe seizoen. Aanvankelijk bij Zaal Kottink, waar we welkom waren omdat de prachtige nieuwe vloer van Erve Kampboer nog niet “bespeelbaar” was. Gelukkig konden we op de eerste echte competitie-avond wel terecht op de vertrouwde plek. En daar ontbrandde in de A-lijn al snel de strijd om de eerste plaats in het klassement. Ineke en Wout Borger  wisselden stuivertje met Jeanette en Harrie Kleizen en met Ans Ossevoort en Lies Tennekes. Maar Ineke en Wout eindigden na vijf rondes toch bovenaan met een gemiddelde van 61,99 %.

In de B-lijn werd iets meer ontspannen gestreden, maar ook daar vielen uiteindelijk beslissingen. De uitslag van de eerste competitieronde is nu als volgt :  Lies en Henk Geerink klimmen weer op naar de A-lijn, met een gemiddelde van 58,36 %. Gerda en Johan Vollenbroek, en Anniek Peddemors met Wim Rijsman worden opnieuw welkom geheten in de B-lijn, waar zij zeker weer onrust zullen zaaien in de 2de ronde.