Uitslagen 5de competitieronde

Uitslagen 5de competitieronde BC Geesteren.

Ook de 5de competitieronde is gespeeld. Dat wil zeggen dat het bridgeseizoen al weer afgesloten is. Wel hebben we na de ledenvergadering nog een gezellige paasdrive gespeeld en komende donderdag is er nog de “feestelijke einddrive” bij erve Kampboer.
In de A-lijn zijn Ineke en Wout Borger op de eerste plaats geëindigd, maar op de  voet gevolgd door Harri en Jeannet Kleizen. Dat beloofd wat voor het komende bridge-seizoen. Naast Leni en Albert Lowik die dit seizoen drie maal tweede werden, zijn er nog een paar paren die proberen eindelijk die felbegeerde eerste plaats te veroveren. Maar voor dit seizoen driewerf hoera voor echtpaar Borger die onoverwinnelijk bleken.
Truus en Alwie Lowik, alsook Ans Hemmer en Rita van Leeuwen houden het na deze ronde voor gezien in de A-lijn en bouwen hun nieuwe seizoen rustig op vanuit de B.
Uitslag A-lijn:

1. Ineke en Wout Borger 57,56%.  2. Jeannette en Harri Kleizen 56,83%.  3. Josefien van de Vegte en Monique Nollet 54,47%. 4. Lenie en Albert Lowik 53,87%  5. Ans en Harry Mensen 51,83%.
In de B-lijn waren Ans Lohuis en Riet van Laarhoven in vorm. Ze eindigden als eerste! Samen met Anniek Peddemors en Wim Rijsman gaan ze het nieuwe seizoen in de A van start. Proficiat en jullie kunnen een hele zomer genieten van dit succes.
Uitslag B-lijn:  1. Ans Lohuis en Riet van Laarhoven 55,40%.  2. Anniek Peddemors en Wim Rijsman 54,23%.  3. Gerda en Johan Vollenbroek 51,91%.  4. Nel en Louis Cirkel 51,72%.  5. Lies en Gerard Holsink 51,41%.
Naast de competitiescores, wordt er ook nog bijgehouden wie in het hele seizoen het vaakst groot of klein slem hebben geboden en gemaakt. Groot slem wil zeggen dat je alle slagen maakt en klein slem dat je 1 slag mist. Een leuke extra uitdaging in deze mooie sport. Ook hier won het echtpaar Borger, maar wederom op de voet gevolgd door het echtpaar Kleizen, gefeliciteerd beiden.
1. Ineke en Wout Borger 26 punten. 2. Jeannette en Harri Kleizen 20 punten. Een gedeelde 3e plek met 14 punten waren voor Leni en Albert Lowik en Anniek Peddemors met Wim Rijsman. Ook de 5e plek met 12 punten is een gedeelde plaats en wel voor Ans Ossevoort en Lies Tennekes en Ineke en Hans Bruggink
De ledenvergadering was in ruim een half uur bekeken. En dat kan ook bij een zo goed bestuurde club, met gezond financieel beleid en een goede sfeer onder de leden. Het enigste vermeldenswaard is dat Ria Nijhuis als secretaresse haar stokje overgedragen heeft aan Ineke Bruggink. Ria heel erg bedankt voor je geweldige inzet vanaf de oprichting van de club, je werkzaamheden waren altijd bijzonder goed verzorgd. Onze voorzitster Netty Fontein beloont haar met een pracht bos bloemen en een etentje in het verschiet.
Allemaal een hele fijne zomer toegewenst en hopelijk zien we elkaar weer op 4 september bij de opening van het nieuwe bridge-seizoen. Een paar nieuwe gezichten daarbij zou extra mooi zijn.