Uitslagen 5e competitieronde BC Geesteren.

Na 5 competitierondes gespeeld te hebben, sluiten we een mooi bridgeseizoen af.

Met een super feestavond bij Erve Kampboer, waarbij het shantykoor de Schuytenvaarders een pracht bijdrage leverden!

In de A-lijn zijn, traditiegetrouw zou je kunnen zeggen, Ineke & Wout Borger als eerste geëindigd met 61,96%. Hulde, hulde, hulde en wat een pracht score.

Dit jaar gevolgd door Lenie & Albert Löwik met 55,95%.

Derde werden Ans Ossevoort & Lies Tennekes met 53,49% op de voet gevolgd door Josefien van de Vegte & Moniek Nollet met 53,22%.

Net als vorig jaar eindigden Ans & Harry Mensen op de vijfde plaats met 52,74%.

In de B-lijn waren Gerda & Johan Vollenbroek in topvorm! Zij eindigden op de eerste plaats met 54,95%. Gefeliciteerd beidjes.

Met op hun hielen Thea & Johan Löwik die als tweede 54,58% scoorden.

De derde plaats haalden Ans Lohuis & Riet van Laarhoven met 52,35%.

Vierde werden Grietje Benthem & Ria Olde Heuvel met 51,41% en de vijfde plek behaalden Ans Hemmer & Rita van Leeuwen met 51,10%.

Dat wil zeggen dat Gerda & Johan en Thea & Johan het nieuwe seizoen beginnen in de A-lijn, om hun bridge carrière verder uit te bouwen.

Wat hebben we dit jaar weer ontzettend veel plezier beleefd met elkaar.

Als feestvierders krijgen we zowel regionaal, als hier en daar in den lande, erkenning.

Maar ook op verdrietige momenten zijn we er voor elkaar.

Een fijne club, waar nieuwkomers van harte welkom zijn.