1e competitieronde Bridgeclub Geesteren

Donderdag 5 september was het vrij bridgen en 12 september begon de 1e competitieronde van het seizoen 2019/2020.

Er werd stilgestaan bij het overlijden van ons lid Louis Circel, die van de zomer is heengegaan.

Ook werd een kaarsje aangestoken en een minuut stilte voor hem gehouden.

Louis was een vrolijk en gezellig lid van de club, had veel humor en was altijd aanwezig.

Heel fijn is dat zijn vrouw Nel, na een jaar waar zij veel zorg, aandacht en liefde aan hem heeft gegeven, weer aanwezig was.

Doordat er in de maand september/ begin oktober nog weleens leden met vakantie zijn, kwam het voor dat de uitslagen in deze 5 ronde’s erg wisselend waren.

Het was vooral spannend voor degenen die onderaan in de lijn stonden en konden degraderen.

Uitslag lijn A:

1. Ineke en Wout Borger

2. Josefien van de Vegte en Monique Nollet

3. Lenie en Albert Lowik

Uitslag lijn B

1. Ans mensen en Gerda Vollenbroek

2. Anniek Peddemors en Wim Rijsman

3. Ineke en Hans Bruggink

De 1e en 2 e plaats in de B lijn promoveren en de onderste 2 in lijn A degraderen.

Winnaars worden van harte gefeliciteerd en iedereen veel succes gewenst in de volgende competitieronde.