Competitieronde van maar 5 avonden door stroomuitval bij het clubhuis "Erve Kampboer” van de Bridgeclub Geesteren.

De stroomuitval was geen probleem voor deze gezellige bridgeclub. Er werden alle kaarsjes die er maar te vinden waren aangestoken en men ging gezellig aan de praat. Nadat er een uur later nog geen stroom was, werd er besloten dat er niet meer gebridged kon worden en dat deze avond niet mee telde in deze ronde.

De tafels werden bij elkaar geschoven, alle kaarsjes werden verzameld en ging men nog gezellig na borrelen.

Winnaars van deze 3e competitieronde:

A-klasse: Josefien van de Vegte en Monique Nollet met een gemiddelde van 55,83 %.

Lenie en Albert Lowik eindigden als 2e  51,98 % en Ineke en Wout Borger 3e 51,95 %.

B-klasse: 1. Ans en Harry Mensen 57,48 %. 2 Ineke en Hans Bruggink 56,01 %. 3. Thea en Johan Lowik 54,23 %

De eerste 2 paren promoveren naar de A-klasse en de laatste 2 uit de A-klasse gaan naar de B.

Wij wensen iedereen weer veel succes en de volgende ronde, maar vooral veel plezier.

Bridgen alleen maar stil zijn???

Voor degene die niet weten wat bridgen is: kom kijken in Geesteren en meegenieten van de mogelijkheden die bridgen biedt en de gezelligheid en betrokkenheid die er met de leden onderling is.

Elke donderdagavond is er bridgen in “Erve Kampboer” van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Inlichtingen bij Josefien vd Vegte tel. 06-10319825 of Gerrit Maathuis tel. 06-1276 2946.