Uitslagen 4de competitieronde BC Geesteren.

Uitslagen 4de competitieronde BC Geesteren.

 

Iedere competitieronde blijft weer verwonderen, dan wel verbijsteren, dat houdt het bridge zo boeiend. Een blij applaus als er een onverwachte winnaar tevoorschijn komt, grote hilariteit als een paar onverwacht diep duikelt. Onze bridgeavond staat garant voor spanning en avontuur en eindigt altijd in gezamenlijke gezelligheid. Dat zouden er meer moeten doen denk je dan … nou dat kan….wees welkom.

In de A-lijn gebeurde er veel. Het rustig aandoen na zijn operatie, werpt bij Hans Bruggink en zijn vrouw Ineke zo zijn “bridge”vruchten af. Tot de laatste avond was het mogelijk dat zij Ineke en Wout Borger van de troon zouden stoten. Maar deze toppers weten alle aanvallers uiteindelijk weer te verslaan, chapeau voor dit gouden koppel. Naast het echtpaar Bruggink is het ook Toni en Gerrit Maathuis gelukt in de top 5 te komen van dit bridgeseizoen. Proficiat allen! De scores van 1 avond zijn in deze lijn niet mee gerekend in de competitie, daar er problemen waren met de nieuw aangeschafte bridgekastjes. Alom was te horen dat ze die avond de sterren van de hemel hadden gespeeld, denk dat de nieuwe kastjes zoveel succes nog niet aankonden.

Ria en Ben Nijhuis en Anniek Peddemors en Wim Rijsman gaan hun geluk de komende competitie in de B-lijn beproeven.

Uitslag A-lijn:                                                                                                                                                            

1. Ineke en Wout Borger 57,28%.  2. Ineke en Hans Bruggink 55,36%.  3. Jeannette en Harri Kleizen 54,31%.  4. Josefien van de Vegte en Monique Nollet 52,71%.  5. Toni en Gerrit Maathuis 51,76%

In de B-lijn laat het dit seizoen toegetreden echtpaar Truus en Alwie Lowik van zich spreken. Proficiat beiden blijf ons verrassen. Zij gaan de laatste competitieronde samen met Ans Hemmer en Rita van Leeuwen meespelen in de A-lijn. Opmerkelijk in deze lijn is dat Grietje Benthem en Jan Bolk elke competitieronde in de top 5 zitten, we hopen dat ze dit succes ook in de komende laatste ronde weten te behouden. Zou een bijzondere prestatie zijn. Allen heel veel succes en bovenal plezier in de alweer laatste competitieronde van dit bridgeseizoen.

Uitslag B-lijn:  1. Ans Hemmer en Rita van Leeuwen 54,59%.  2. Truus en Alwie Lowik 54,31%.  3. Gerda en Johan Vollenbroek 53,52%.  4. Grietje Benthem en Jan Bolk 52,69%.  5. Ans Lohuis en Riet van Laarhoven 50,79%.